Contact2023-07-22T17:17:10+02:00

Contact

Maak vrijblijvend kennis en bespreek de mogelijkheden.

Neem contact op

Bedankt voor je bericht. We nemen z.s.m. contact met je op.
Er was een probleem met je bericht. Probeer het opnieuw.

Contactgegevens

Ondernemingsweg 62p
2404 HN Alphen aan den Rijn
The Netherlands

E-mail info@skreep.nl

KVK registratie 77410807
BTW nummer NL003194419B35

Locatie / Routebeschrijving

Veelgestelde vragen

Hoe werk ik met jullie samen? Per uur? Per project?2021-11-30T15:41:35+01:00

Afhankelijk van je wensen kunnen we werken op uurbasis, projectbasis of met een retainer (maandelijkse fee). Het ligt vooral aan de aard van de werkzaamheden: een e-commerce strategie laten maken valt eerder in de categorie “project” terwijl SEO laten doen maandelijks allerlei activiteiten vergt.

Wie doet wat? Wat zijn de opties qua uitbesteden?2021-11-30T15:41:43+01:00

Kies maar:

  • Wil je dat wij een e-commerce advies geven en jullie dit zelf uitvoeren? Dat kan.
  • Heb je extra handjes nodig bij de uitvoering van de online marketing voor je shop? Dat kan ook.
  • Wil je dat wij een strategie ontwikkelen én deze vervolgens gaan uitvoeren? Prima!
  • Wil je samen de schouders eronder zetten qua strategie en uitvoering? Ook goed.
  • Werk je bij een agency en wil je dat wij, namens jullie, onze expertise inzetten voor een klant? Zelfs dat kan.

Zoals je ziet: we zijn flexibel en denken graag met je mee.

Wat is jullie specialiteit?2021-11-30T15:42:17+01:00

Wij focussen ons op het helpen van e-commerce bedrijven die direct aan consumenten verkopen (DTC/B2C), want daar hebben we het meeste ervaring mee en veel passie voor. Door dedicated voor webshops aan de slag te gaan kunnen we bovendien bovenop de laatste ontwikkelingen blijven van webshop systemen (Woocommerce/Wordpress, Shopify, Magento) en de gehele customer journey optimaliseren als geen ander.

Simpel gezegd: we kennen de voorkant én de achterkant van direct-to-consumer shops door en door. We weten wat er nodig is, wat er meestal kapot gaat en hoe je nét even dat stapje extra kunt zetten om je omzet te verhogen.

Meer dan strategie:
Naast het bepalen van een ijzersterke e-commerce strategie kunnen wij ook assisteren bij de uitvoering en met projectmanagement. We kijken (én doen) graag mee met alle online kanalen, maar als je het hebt over de sterren van de hemel spelen dan zeggen wij: SEO (zoekmachine optimalisatie) en SEA (zoekmachine advertising).

Qua SEO kun je bij ons terecht voor zoekwoorden onderzoek, content optimalisatie en link building, maar ook als je “last hebt van” Javascript SEO, grote website (her)lanceringen, technische SEO issues, href lang en meer.

Qua SEA kun je bij ons terecht voor niet alleen Google Ads en Google Shopping, maar ook Display advertising, remarketing, internationale campagnes en meer. Wij chasen de beste ROAS voor je met Search Engine Advertising zoals wij de beste rankings chasen met SEO. Zo simpel is het.

E-commerce 2.0:
E-commerce gaat niet alleen meer over het hebben van een eigen webshop en steeds meer over consumenten bereiken op de platformen waar ze toch al aanwezig zijn, zoals Amazon. Verkopen op Amazon draait alleen om veel meer dan pakketten pushen via nóg een platform: SEO bij Amazon is anders en advertising ook, maar je moet ook je logistiek anders gaan aanpakken (FBA versus FBM), je klantenservice, de Amazon kosten en spelregels begrijpen… en dit alles met een goede ROI. Wij vergelijken het altijd een beetje met switchen van voetbal naar basketbal: ja, het zijn allebei balsporten, maar verder is alles anders. Zet ons vooral in om je wegwijs te maken in de wereld van de Marketplaces zoals Amazon.