Webshop omzet verhogen én ROI verbeteren

E-commerce advies & strategie

Meer dan eens meer mensen meer dingen laten kopen voor meer geld. Dat is dé manier om je e-commerce omzet te verhogen en de ROI te optimaliseren.

Bespreek de mogelijkheden
Verhoog je webshop omzet met een e-commerce strategie van Skreep.

Welke e-commerce diensten wij leveren

  • E-commerce strategie

  • Webshop audit/review

  • E-commerce (project)management

  • Customer journey optimalisatie

  • Online marketing voor shops

  • Webshop analytics & data analyse

  • Webshop (her)lanceren

  • Internationale uitbreiding

  • E-commerce training

Waarom wij winnen met

e-commerce

Alleen de optimalisatie van de gehele customer journey (klantreis) leidt tot consequente, significante groei op de lange termijn. Dat betekent niet “shiny objects” chasen, maar bottlenecks killen.

Kliks

De juiste mix van online kanalen gebruiken op de korte én lange termijn om zoveel mogelijk websitebezoekers naar binnen te harken tegen zo laag mogelijke kosten.

Meer weten?

Carts

Het winkelmandje zoveel mogelijk vullen, de gemiddelde orderwaarde opkrikken, promoties, goede producten, voorraad, aantrekkelijke pricing, etc.

Meer weten?

Klanten

Het conversiepercentage verbeteren om meer omzet tegen dezelfde of lagere kosten te genereren. Verzendkosten, levertijden, retourneringen, maar ook cross-browser testing, UX en top notch customer service.

Meer weten?

Terugkerende klanten

Het kost meer om nieuwe klanten te scoren dan om nogmaals iets aan bestaande klanten te verkopen, maar customer loyalty verhogen vraagt om techniek, creativiteit én durfvermogen. Voetballen met een vierkante bal, als het ware.

Meer weten?

Krijg meer webshop verkeer

Laat Skreep de gemiste kansen vinden voor je webshop. De bottlenecks die meer traffic en meer ogen op je product in de weg staan. Verhoog het aantal kopende bezoekers met een realistische strategie o.b.v. data, analyse en “always be testing”.

Krijg meer webshop verkeer met hulp van Skreep.

Krijg meer omzet met je webshop

Wij keren elke steen om voor je op zoek naar meer rendement, want “goed genoeg” bestaat niet in de zoektocht naar meer groei voor je e-commerce business. Je omzet verhogen is challengen: jezelf, ons, je bedrijf, je product. Lekker proactief – daar houden we van!

Krijg meer omzet met je webshop met hulp van Skreep.

Maak tijd voor groei

Verhoog je e-commerce omzet stap voor stap met een data-driven groeistrategie. Maak nu een afspraak en bespreek de mogelijkheden.

Je webshop laten groeien is makkelijker met hulp van een e-commerce expert.
Dennis Miedema
E-commerce expert
Bedankt voor je bericht. We nemen z.s.m. contact met je op.
Er was een probleem met je bericht. Probeer het later opnieuw.

Je geeft ons toestemming om contact met je op te nemen door op de knop te klikken.