Home/Lokale marketing/Online marketing in Alphen aan den Rijn

Meer verkopen met online marketing in Alphen aan den Rijn

Verhoog je omzet met de slimme internet marketing van Skreep

Ben je online niet zo aanwezig als je zou willen in Alphen aan den Rijn? Misschien herken je de volgende problemen:

 • Je krijgt weinig website bezoekers
 • Je bent online slecht zichtbaar, in ieder geval niet waar je gezien wilt worden
 • De bezoekers die wél komen, leveren niet genoeg op
 • Je bereik via social media is gewoon ondermaats
 • Je hebt moeite om je doelgroep te bereiken en te betrekken

Dat schiet niet op zo, toch? En als je deze uitdagingen niet oppakt, loopt je bedrijf niet alleen groei mis maar verlies je ook potentiële klanten aan concurrenten die wel een sterke online aanwezigheid hebben in Alphen a/d Rijn.

En nu?

Ons online marketing bureau Skreep is gespecialiseerd in het korte metten maken met deze uitdagingen. We helpen bedrijven groeien online met een uitgebreid pakket aan diensten:

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO): wordt beter vindbaar in Google voor je doelgroep
 • Betaald adverteren: adverteer in Google of elders en krijg zo meer bezoekers en sales
 • Social media marketing: bereik je doelgroep, betrek je doelgroep en vergroot je naamsbekendheid via bekende platformen als Facebook, Instagram en meer
 • E-mail marketing: haal meer omzet uit je nieuwsbrief en klantenbestand
 • Conversie optimalisatie: haal meer sales en business uit je huidige website bezoekers
 • En meer…
Neem contact op

Waarom Skreep?

De traditionele alles-in-1 agency doet dezelfde dingen op dezelfde manier voor elke klant. Maar markten verschillen, organisaties ook en de (online) wereld verandert steeds sneller. Aan de oppervlakte blijven is niet langer genoeg om mee te doen aan de wedstrijd, laat staan hem winnen.

Er is meer dan ooit diepgang nodig. Alles eruit halen wat erin zit. Elke cent aan waarde bij elkaar schrapen. En daarom Skreep. Wij geloven in:

Lees cases

Over Skreep

Skreep is in 2020 gestart in Alphen aan den Rijn, vlak voor corona begon. Twee weken voor de eerste golf zelfs. Dat was even pittig zeg! Maar we hebben het overleefd door de mouwen op te stropen, te focussen op wat wél kon en door gewoon steengoed online marketing werk te leveren. Gaandeweg hebben we zowel andere Alphenaren als nationaal opererende bedrijven uit de penarie gehaald en met hen samengewerkt om online (weer) te groeien. En daar zijn we best trots op!

De beste online marketing in Alphen aan den Rijn vind je bij Skreep.

Je vindt ons in Champestate Business Centre, tussen Avifauna en de N11 in.

Plan een call

Bespreek de mogelijkheden in een korte call. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Wat kost online marketing?

Een gemiddeld internet marketing project kost bij ons € 750, exclusief 21% BTW. Dit is een ruwe schatting, want de daadwerkelijke prijs hangt van een aantal factoren af:

 1. Wie doet wat?
 2. Waar liggen kansen voor je bedrijf?
 3. Wat is er nodig om van hier (status quo) naar daar (je doelen) te komen?
 4. Wat is je marketingbudget?

Hoe meer je zelf niet kan of wil doen, hoe meer je moet uitbesteden. Meer digital marketing uitbesteden betekent meer moeten investeren. Zo simpel is het. We kunnen m.a.w. een strategie bepalen die je zelf uitvoert (goedkoper), samen dingen doen (duurder) of alles voor je doen (duurst).

Online marketing in Alphen aan den Rijn en daarbuiten blijft marketing. Een non-stop activiteit dus waarbij het momentum gaande houden veel makkelijker is dan het balletje aan het rollen krijgen. Eens in de maand een uurtje SEO, een uurtje social, een uurtje dit en een uurtje dat, dat werkt niet. Elk kanaal (SEO, e-mail, etc.) heeft regelmatig aandacht nodig en dat kost tijd. Hoe meer online marketing kanalen we voor je oppakken, hoe meer je dus moet investeren.

Natuurlijk maakt de regio waarin je wilt concurreren ook wat uit: ben je actief in de gemeente Alphen aan den Rijn (Aarlanderveen, Benthuizen, Boskoop, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude- Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn en Zwammerdam), heel Zuid-Holland, Europa of globaal?

Je concurrenten staan ook niet stil. Hoeveel moeite het kost om ze in te halen ligt aan je achterstand. Wat je al gedaan hebt, maar ook hoeveel concurrentie je überhaupt hebt in je markt. Dit is van grote invloed op de benodigde tijd en dus de investering die we vragen.

Sommige online kanalen zijn pas interessant vanaf een bepaald budget. Zit je hier onder, dan zal je nooit genoeg data hebben om betrouwbare uitspraken te kunnen doen over de prestaties. En dan doe je dus maar wat. Zonde van je geld. Daarom is realisme zo belangrijk: wij geven proactief aan wat je beter (nog) niet kunt doen, want een blije klant met een mooi resultaat is een loyale klant. Daar verdienen wij uiteindelijk ons brood mee: ons opstellen als een partner i.p.v. gebakken lucht vol dure woorden verkopen.

Meer weten?

Maak vrijblijvend kennis en bespreek de mogelijkheden.

Plan een call

Tot snel!

P.S. We kunnen ook alleen SEO in Alphen aan den Rijn voor je doen.