Meer verkopen met online marketing in Alphen aan den Rijn

Verhoog sneller en slimmer je omzet met de internet marketing diensten van Skreep.

Ben je online niet zo aanwezig als je zou willen in Alphen aan den Rijn? Misschien herken je de volgende problemen:

Dat schiet niet op zo, toch? En als je deze uitdagingen niet oppakt, loopt je bedrijf niet alleen groei mis maar verlies je ook potentiële klanten aan concurrenten die wel een sterke online aanwezigheid hebben in Alphen a/d Rijn.

En nu?

Ons online marketing bureau Skreep is gespecialiseerd in het korte metten maken met deze uitdagingen. We helpen bedrijven groeien online met een uitgebreid pakket aan diensten:

Waarom Skreep?

Vakmanschap

- Oplossingen op maat
- Werk van de hoogste kwaliteit
- Oog voor detail & passie voor het vak

Superservice

- Duidelijke en vlotte communicatie
- Regelmatige en heldere rapportages
- Een meedenkend voorman i.p.v. extra handjes

Realisme

- Een no-nonsense mentaliteit
- Mikken op lange termijn groei
- Transparant zijn en doorwerken

Onze online marketing oplossingen

Een gemiddeld internet marketing project kost bij ons € 999, exclusief 21% BTW. Dit is een ruwe schatting, want de daadwerkelijke prijs hangt van een aantal factoren af:

Hoe meer je zelf niet kan of wil doen, hoe meer je moet uitbesteden. Meer digital marketing uitbesteden betekent meer moeten investeren. Zo simpel is het. We kunnen m.a.w. een strategie bepalen die je zelf uitvoert (goedkoper), samen dingen doen (duurder) of alles voor je doen (duurst).

Online marketing in Alphen aan den Rijn en daarbuiten blijft marketing. Een non-stop activiteit dus waarbij het momentum gaande houden veel makkelijker is dan het balletje aan het rollen krijgen. Eens in de maand een uurtje SEO, een uurtje social, een uurtje dit en een uurtje dat, dat werkt niet. Elk kanaal (SEO, e-mail, etc.) heeft regelmatig aandacht nodig en dat kost tijd. Hoe meer online marketing kanalen we voor je oppakken, hoe meer je dus moet investeren.

Natuurlijk maakt de regio waarin je wilt concurreren ook wat uit: ben je actief in de gemeente Alphen aan den Rijn (Aarlanderveen, Benthuizen, Boskoop, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude- Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn en Zwammerdam), heel Zuid-Holland, Europa of globaal?

Je concurrenten staan ook niet stil. Hoeveel moeite het kost om ze in te halen ligt aan je achterstand. Wat je al gedaan hebt, maar ook hoeveel concurrentie je überhaupt hebt in je markt. Dit is van grote invloed op de benodigde tijd en dus de investering die we vragen.

Sommige online kanalen zijn pas interessant vanaf een bepaald budget. Zit je hier onder, dan zal je nooit genoeg data hebben om betrouwbare uitspraken te kunnen doen over de prestaties. En dan doe je dus maar wat. Zonde van je geld. Daarom is realisme zo belangrijk: wij geven proactief aan wat je beter (nog) niet kunt doen, want een blije klant met een mooi resultaat is een loyale klant. Daar verdienen wij uiteindelijk ons brood mee: ons opstellen als een partner i.p.v. gebakken lucht vol dure woorden verkopen.

Wat klanten zeggen

Een zeer betrouwbare, vriendelijke, professionele, doeltreffende partij en zeer succesvol in hun vak. Ik ben erg onder de indruk van de rust, overzichtelijkheid en de zeer gelaagde maar bovenal ondernemende manier van denken en doen. Doen wat beloofd is en zorgen écht voor nieuwe klanten.

Rik van Rixel over Skreep.
Rik van Rixel
Van Rixel

Een echte expert op het terrein van SEO migraties en ecommerce. Het is een buitenkans om met ze te werken. Vraag Skreep en je verliest geen rankings bij migratie maar verwerft juist meer verkeer.

Klantreview van Jaap
Jaap Rozemeijer
o.a. Tours & Tickets

Skreep heeft uitzonderlijk goed geholpen met het opzetten van mijn zoekwoorden. Juist de geruststellende professionele houding gaf mij het gevoel dat ze meedenken over mijn producten en de vindbaarheid daarvan.

Review van David.
David Verhage
o.a. Monoquo

Via mijn netwerk bij Skreep aangeklopt voor hun hulp bij optimalisatie van onze vindbaarheid op het web. Een zeer gedegen voorstel en uitvoer en een debriefing hebben geleid tot veel inzicht en verbeter potentieel op techniek en content. Wij gaan hun adviezen doorvoeren en zijn blij met hun perfecte uitvoer van de opdracht.

review-maarten
Maarten Poels
o.a. nxt90days

P.S. We kunnen ook alleen SEO in Alphen aan den Rijn voor je doen.