Home/Lokale marketing/SEO in Alphen aan den Rijn

Meer klanten met SEO in Alphen aan den Rijn

Kom hoger in Google met de zoekmachine optimalisatie van Skreep

Heb je gemerkt dat je bedrijf niet echt een hoogvlieger is in de Google zoekresultaten in Alphen aan den Rijn, ondanks verwoede pogingen?

Laten we eerlijk zijn: als mensen je website niet kunnen vinden terwijl ze wél flink zoeken naar de diensten en producten die je levert, voelt dat als een feest waar niemand komt opdagen. Je loopt verkoop mis en je merk wordt er niet beter van.

En het is erg frustrerend om na flink wat tijd (en geld) een mooie website te hebben die vervolgens niet bovenaan in Google komt te staan of, nog erger, de eerste pagina in de zoekmachines helemaal niet bereikt!

Wat nu?

Veel bedrijven lopen hier tegenaan en je bent dan ook niet de enige die worstelt in de digitale wildernis. SEO in Alphen a/d Rijn (of waar dan ook) is een vak apart, maar gelukkig zijn wij bij Skreep gespecialiseerd in je omzet verhogen via Google.

Als SEO bureau helpen we namelijk bedrijven groeien met Google m.b.v. diverse diensten:

  • Zoekwoorden onderzoek: ontdek hoe vraag & aanbod in Google eruitzien in jouw markt m.b.v. een ijzersterk stuk keyword research
  • Content creatie: SEO teksten schrijven, content op maat maken voor je doelgroep, etc.
  • On-page SEO: bestaande pagina’s optimaliseren voor Google ranking factoren
  • Technische SEO: advies over website wijzigingen die je organisch verkeer verhogen
  • Link building: backlinks krijgen om de autoriteit van je site te verhogen
  • En meer…
Neem contact op

Waarom Skreep?

De traditionele alles-in-1 agency doet dezelfde dingen op dezelfde manier voor elke klant. Maar markten verschillen, organisaties ook en de (online) wereld verandert steeds sneller. Aan de oppervlakte blijven is niet langer genoeg om mee te doen aan de zoekmachine wedstrijd, laat staan hem winnen.

Er is meer dan ooit diepgang nodig. Alles eruit halen wat erin zit. Elke cent aan waarde bij elkaar schrapen. En daarom Skreep. Wij geloven in:

Lees cases

Over Skreep

Skreep is in 2020 opgericht in Alphen aan den Rijn. Als bedrijf begonnen we twee weken voor het coronavirus uitbrak, waardoor onze grootse plannen bijna meteen de prullenbak in konden. Dat was even schrikken natuurlijk, maar met een positieve instelling, keihard werken en vooral ook slimmer werken hebben we de “coronawinter” overleefd.

We voelen ons vereerd dat we tijdens die spannende tijden heel wat organisaties met raad en daad én een luisterend oor hebben kunnen helpen, inclusief Alphense bedrijven.

De beste SEO in Alphen aan den Rijn vind je bij Skreep.

Je vindt ons in bedrijvencentrum Champestate, in de buurt van Avifauna en Tuincentrum De Bosrand.

Plan een call

Bespreek de mogelijkheden in een korte call. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Wat kost SEO?

Een gemiddeld SEO project kost bij ons € 750, exclusief 21% BTW. Dit is een grove inschatting, want de uiteindelijke prijs hangt van een aantal zaken af:

  1. Wie doet wat?
  2. Waar liggen kansen voor je bedrijf?
  3. Waar moet je vandaan komen op weg naar je doel?
  4. Wat is je marketingbudget?

Zoekmachine optimalisatie bestaat grofweg uit een stuk techniek, een stuk content en een stuk backlinks bouwen. Hoe meer van deze taken wij op ons nemen, hoe meer tijd we hier aan kwijt zullen zijn en dus hoe hoger de prijs van het werk zal zijn.

Daarnaast kunnen we ook een strategie maken die je zelf uitvoert, samen zoekmachine werkzaamheden oppakken of je kunt al je SEO uitbesteden aan ons.

Kortom: hoeveel je zelf kunt en wilt doen is van grote invloed op de kosten.

Ben je specifiek op zoek naar SEO in Alphen aan den Rijn of probeer je mensen in een groter gebied te bereiken? Doorgaans geldt: des te groter het gebied waarin je actief bent, des te meer er gedaan moet worden om de gewenste resultaten te bereiken.

Anders gezegd: SEO doen in onze gemeente (Alphen plus Aarlanderveen, Benthuizen, Boskoop, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn en Zwammerdam) vergt minder moeite dan concurreren op provinciaal, nationaal of internationaal niveau.

Best logisch eigenlijk, toch?

Hoeveel moeite het kost om hoger in Google te komen ligt ook aan je achterstand qua zoekmachine optimalisatie. Als je er nog nooit over hebt nagedacht of als alles fout staat, dan kost het uiteraard meer tijd (en dus geld) om goed te presteren dan wanneer de helft van het werk al gedaan is.

En in welke markt je zit maakt ook wat uit: de concurrentie is vaak beregoed in de fashion en het toerisme, terwijl er in de wereld van de machines, food en diensten sneller meer te halen valt.

Meer budget betekent sneller meer stappen kunnen maken om je concurrentie bij te benen en uiteindelijk in te halen. Besef je alleen wel: zoekmachine optimalisatie blijft een verkoopkanaal voor de lange termijn. Resultaten van verbeteringen zie je niet na uren, maar na weken tot maanden. Er gewoon meer geld tegenaan smijten werkt dus niet meteen 10x beter met SEO, maar er is natuurlijk ook een ondergrens. Met twee uur voor Google optimalisatie in de maand ga je helaas niet meer wegkomen.

Zoals je merkt spelen we graag open kaart, zodat je weet wat je wel en niet kunt verwachten van een kanaal dat vaak als complex en abstract wordt gezien. Daar verdienen wij uiteindelijk ook ons brood mee: ons opstellen als een partner en meedenken i.p.v. gebakken lucht vol dure woorden verkopen.

Meer weten?

Maak vrijblijvend kennis en bespreek de mogelijkheden.

Plan een call

Tot snel!

P.S. We kunnen ook online marketing in Alphen aan den Rijn voor je doen.