Meer klanten met SEO in Alphen aan den Rijn

Kom sneller en slimmer hoger in Google met de zoekmachine optimalisatie van Skreep.

Heb je gemerkt dat je bedrijf niet echt een hoogvlieger is in de Google zoekresultaten in Alphen aan den Rijn, ondanks verwoede pogingen?

Laten we eerlijk zijn: als mensen je website niet kunnen vinden terwijl ze wél flink zoeken naar de diensten en producten die je levert, voelt dat als een feest waar niemand komt opdagen. Je loopt verkoop mis en je merk wordt er niet beter van.

En het is erg frustrerend om na flink wat tijd (en geld) een mooie website te hebben die vervolgens niet bovenaan in Google komt te staan of, nog erger, de eerste pagina in de zoekmachines helemaal niet bereikt!

Wat nu?

Veel bedrijven lopen hier tegenaan en je bent dan ook niet de enige die worstelt in de digitale wildernis. SEO in Alphen a/d Rijn (of waar dan ook) is een vak apart, maar gelukkig zijn wij bij Skreep gespecialiseerd in je omzet verhogen via Google.

Als SEO bureau helpen we namelijk bedrijven groeien met Google m.b.v. diverse diensten:

Waarom Skreep?

Vakmanschap

- SEO oplossingen op maat
- Werk van de hoogste kwaliteit
- Oog voor detail & passie voor het vak

Superservice

- Duidelijke en vlotte communicatie
- Regelmatige en heldere rapportages
- Een meedenkend voorman i.p.v. extra handjes

Realisme

- Een no-nonsense mentaliteit
- Mikken op lange termijn groei met SEO
- Transparant zijn en doorwerken

Onze SEO oplossingen

Een gemiddeld zoekmachine optimalisatie project kost bij ons € 999, exclusief 21% BTW. Dit is een ruwe schatting, want de daadwerkelijke prijs hangt van een aantal factoren af:

Zoekmachine optimalisatie bestaat grofweg uit een stuk techniek, een stuk content en een stuk backlinks bouwen. Hoe meer van deze taken wij op ons nemen, hoe meer tijd we hier aan kwijt zullen zijn en dus hoe hoger de prijs van het werk zal zijn.

Daarnaast kunnen we ook een strategie maken die je zelf uitvoert, samen zoekmachine werkzaamheden oppakken of je kunt al je SEO uitbesteden aan ons.

Kortom: hoeveel je zelf kunt en wilt doen is van grote invloed op de kosten van SEO.

Ben je specifiek op zoek naar SEO in Alphen aan den Rijn of probeer je mensen in een groter gebied te bereiken? Doorgaans geldt: des te groter het gebied waarin je actief bent, des te meer er gedaan moet worden om de gewenste resultaten te bereiken.

Anders gezegd: SEO doen in onze gemeente (Alphen plus Aarlanderveen, Benthuizen, Boskoop, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn en Zwammerdam) vergt minder moeite dan concurreren op provinciaal, nationaal of internationaal niveau.

Best logisch eigenlijk, toch?

Hoeveel moeite het kost om hoger in Google te komen ligt ook aan je achterstand qua Google zoekmachine optimalisatie. Als je er nog nooit over hebt nagedacht of als alles fout staat, dan kost het uiteraard meer tijd (en dus geld) om goed te presteren dan wanneer de helft van het werk al gedaan is.

En in welke markt je zit maakt ook wat uit: de concurrentie is vaak beregoed in de fashion en het toerisme, terwijl er in de wereld van de machines, food en diensten sneller meer te halen valt.

Meer budget betekent sneller meer stappen kunnen maken om je concurrentie bij te benen en uiteindelijk in te halen. Besef je alleen wel: zoekmachine optimalisatie blijft een verkoopkanaal voor de lange termijn. Resultaten van verbeteringen zie je niet na uren, maar na weken tot maanden. Er gewoon meer geld tegenaan smijten werkt dus niet meteen 10x beter met SEO, maar er is natuurlijk ook een ondergrens. Met twee uur voor Google optimalisatie in de maand ga je helaas niet meer wegkomen.

Zoals je merkt spelen we graag open kaart, zodat je weet wat je wel en niet kunt verwachten van een kanaal dat vaak als complex en abstract wordt gezien. Daar verdienen wij uiteindelijk ook ons brood mee: ons opstellen als een partner en meedenken i.p.v. gebakken lucht vol dure woorden verkopen.

Wat klanten zeggen

Een zeer betrouwbare, vriendelijke, professionele, doeltreffende partij en zeer succesvol in hun vak. Ik ben erg onder de indruk van de rust, overzichtelijkheid en de zeer gelaagde maar bovenal ondernemende manier van denken en doen. Doen wat beloofd is en zorgen écht voor nieuwe klanten.

Rik van Rixel over Skreep.
Rik van Rixel
Van Rixel

Een echte expert op het terrein van SEO migraties en ecommerce. Het is een buitenkans om met ze te werken. Vraag Skreep en je verliest geen rankings bij migratie maar verwerft juist meer verkeer.

Klantreview van Jaap
Jaap Rozemeijer
o.a. Tours & Tickets

Skreep heeft uitzonderlijk goed geholpen met het opzetten van mijn zoekwoorden. Juist de geruststellende professionele houding gaf mij het gevoel dat ze meedenken over mijn producten en de vindbaarheid daarvan.

Review van David.
David Verhage
o.a. Monoquo

Via mijn netwerk bij Skreep aangeklopt voor hun hulp bij optimalisatie van onze vindbaarheid op het web. Een zeer gedegen voorstel en uitvoer en een debriefing hebben geleid tot veel inzicht en verbeter potentieel op techniek en content. Wij gaan hun adviezen doorvoeren en zijn blij met hun perfecte uitvoer van de opdracht.

review-maarten
Maarten Poels
o.a. nxt90days

P.S. We kunnen ook online marketing in Alphen aan den Rijn voor je doen.