Over Skreep

Het e-commerce marketing bureau voor webshops die sneller en slimmer meer producten willen verkopen online.

De beste e-commerce marketing in Alphen aan den Rijn.
Het team bij Skreep

Wij schalen je webshop op, van website tot deurmat wordt je klantreis top

Zowel multi-brand stores als DTC merken bereiken groei met ons. Onze klanten zijn actief in sectoren als fashion, food & drinks, home & living, OTC, sieraden en meer.

5 Expert Tips to Get More Engagement on Instagram

Ons verhaal

Skreep is in 2020 opgericht in Alphen aan den Rijn, twee weken voor het coronavirus uitbrak. De grootse plannen voor de start konden meteen de prullenbak in. Oef! Maar met een positieve instelling, keihard werken en vooral ook slimmer werken hebben we de “coronawinter” overleefd. Diezelfde mindset zetten wij als e-commerce marketing bureau nu dagelijks in voor onze klanten.

Elke webshop moet een meesterwerk zijn wat ons betreft. Het merk, de klantreis, de strategie, de marketing en natuurlijk de opbrengsten. Wij werken én denken met je mee om de boel beter, sneller en slimmer te doen.

Wie zijn die vakidioten die bij jullie werken?

Mensen die geobsedeerd zijn met het optimaliseren van webshops, ja, die vind je niet overal! Gelukkig lopen ze wel rond op ons kantoor in Alphen aan den Rijn, dus laten we even een voorstelrondje doen.

Founder
Dennis Miedema
Sinds 2008 actief in de wereld van de e-commerce en online marketing. Mompelt over "Sjonnie-proofing", Shopify en automation. Een echte foodie en filmliefhebber.
Online marketeer
Noah van Klaveren
Sinds 2023 bij Skreep om de online performance van webshops te boosten. Mompelt over cookiebots, ROAS en Domain Ratings. Dol op sporten en films.

Groeipraatje maken over je webshop?

Vertel ons over je uitdagingen en ambities en we leggen haarfijn uit wat wij zouden doen met je webshop. Vrijblijvend natuurlijk, hè!