Junior Online Marketeer (fulltime)

Status vacature: Vervuld (Gesloten)

Jouw rol in het kort

Dankzij jou kan Willem de webshopeigenaar weer met een gerust hart slapen omdat je zijn merk met succes online gelanceerd hebt. In je rol van junior online marketeer kun je bij ons daarnaast de eerste (of tweede) stap zetten in een carrière met veel doorgroeimogelijkheden.

Over ons gesproken: Skreep is een jong online marketing bureau dat gelooft in vakmanschap, superservice en realisme. Impact maken en kwaliteit leveren dus. Wij willen de beste zijn voor e-commerce bedrijven die het volgende level willen bereiken en daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Dit is een functie van 40 uur per week (fulltime) bij ons op kantoor in Alphen aan den Rijn. In eerste instantie bieden we je een jaar contract (bepaalde tijd).

Wie ben je?

Wat ga je doen?

Zo ziet een gemiddelde dag eruit bij ons als junior online marketeer:

Als junior online marketeer ga je lekker bikkelen om mooie resultaten te behalen voor klanten. Daarnaast zal je t.z.t. contactpersoon worden voor een aantal klanten en zelfstandig projecten uitdenken en managen. Ook zit je niet alleen op de uitvoerende stoel, want wij geven regelmatig trainingen op locatie en verzorgen ook coachingstrajecten.

Ook vet: ja, data en commercieel denken zit in ons bloed, maar creativiteit en een stapje verder gaan ook. In ons high performance team komt dit zeker terug in je werkzaamheden, maar ook in hoe wij jouw trainen en coachen. Nét even anders, want nogmaals: wij willen de beste zijn voor e-commerce bedrijven die het volgende level willen bereiken en daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Wat krijg je?

Meer over Skreep

Skreep is opgericht in 2020 en helpt sindsdien bedrijven in allerlei markten met online marketing: van travel, food & drinks en fashion tot home & living, streaming en B2B.

Naast de grote variatie aan klanten is ons werk ook divers: van SEO en Google Ads tot e-mail marketing en een complete online groeistrategie, zowel voor Nederland als andere landen.

(Deze vacature is vervuld)

Bekijk alle vacatures